Tillbaka till sökresultatet

Kockar till Kanalskolans nya kök

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Skellefteå växer, och så även antalet gymnasieelever. För att skapa en bra arbetsmiljö för elever och personal så har vi nu öppnat Kanalskolan. Vi söker därför kockar till skolans nya kök som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Vi kommer att servera cirka 400 portioner lunch till gymnasieeleverna på skolan. Du är med och utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

Kvalifikationer

För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök. Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-09-21
Referensnummer:
316406
Ansök Här

Kontakt

Kerstin Lindblad
Enhetschef
0910-73 50 00
Peter Eriksson
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Josefine Viklund
Personalhandläggare
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se