Tillbaka till sökresultatet

Projektutvecklare

Kommunledningskontoret

Om arbetsplatsen

Skellefteå växer. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Utvecklingen innebär att kommunen behöver fler engagerade samhällsbyggare som banar väg för fortsatt tillväxt. Mark- och exploateringsenheten är en del av kommunledningskontorets avdelning för samhällsutveckling. Avdelningen samordnar, driver och utvecklar kommunens övergripande strategiska frågor för Skellefteås utveckling. Mark- och exploateringsenheten svarar för kommunens markförsörjning samt utveckling av mark för allt från bostäder till verksamheter och företag. Vi söker nu en projektutvecklare som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå!

Arbetsuppgifter

Uppdraget som projektutvecklare på mark- och exploateringsenheten innebär ett omväxlande arbete med hela bredden av exploateringsfrågor, både i större och mindre projekt. Du ansvarar du för förhandlingar, avtal, kalkyler, ekonomisk uppföljning och genomförande av exploateringsprojekt. Du kommer att ha kontinuerliga kontakter med våra kunder - privatpersoner, företag och myndigheter och med den politiska organisationen. Samarbete med andra delar inom kommunen är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot lantmäteri, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, väg- och vatten eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kunskaper inom bygg- eller fastighetssektorn samt de lagar och regler som vår verksamhet styrs av. Det är även meriterande om du tidigare jobbat med process och/eller projektledning. Du är skicklig i ditt sätt att kommunicera på svenska både i tal och i skrift och du kan anpassa din kommunikation beroende på situationen. Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har lätt för att ta kontakt med andra och bygga relationer som leder till ett gott samarbete. I kundkontakter är du serviceinriktad och lösningsfokuserad. För tjänsten krävs B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
C134853/2023
Ansök Här

Kontakt

Patrik Larsen
mark- och exploateringschef
0910 - 73 50 00
Jenny Lundberg
Rekryteringscenter
0910-73 50 00

Övrig information

Kommunledningskontoret arbetar för att utveckla hela Skellefteå med dialog, samverkan och delaktighet som verktyg. Här ligger ansvaret för en rad övergripande frågor. Det handlar bland annat om kommunikation, personal, ekonomi, planering, samhällsutveckling och näringslivsfrågor. Utöver det ska kommunledningskontoret vara kompetensresurs för kommundirektören, ledningsgruppen, förvaltningschefer och vd:ar för våra kommunägda bolag, så att kommunkoncernen utvecklas utifrån gemensamma visioner, mål och uppdrag. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se