Tillbaka till sökresultatet

Spol- och slambilschaufför

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi jobbar ju mest av allt för andra och varandra. Då är den där känslan av att ha gjort skillnad rätt svårslagen. Nu söker vi en chaufför som vill ha hela kommunen som arbetsplats. Lastbilar och utrustning är en enhet inom avdelningen Transport och service, Samhällsbyggnad. I enheten arbetar ca 18 medarbetare, med fokus på transporter för de flesta verksamheter och bolag inom Skellefteå kommun.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med spol- och slambilstransporter. Några exempel på dina arbetsuppgifter är underhållsspolning och avhjälpande av avloppsstopp i kommunens ledningsnät samt tömning av reningsverk och trekammarbrunnar. Vi fungerar som entreprenör till kommunens förvaltningar och bolag. Tillsammans och i samarbete med alla berörda kunder ska vi utföra och utveckla kommunens transporter. I denna tjänst ingår schemalagd beredskap.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har B-körkort med behörighet för tung lastbil/släp, CE, och yrkesförarbevis (YKB). Vi ser gärna att du har förarbevis för lastmaskin anläggning, Arbete på väg samt digitalt förarkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med spol- och slambil eller tankbil, men det är inget krav. Som person är du ansvarsfull och strukturerad samt är bra på att samarbeta såväl internt som externt. I jobbet ingår många kundkontakter, vilket kräver ett tillmötesgående, lugnt och tydligt agerande. Du är en problemlösare med förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt har viss datavana, då både kartsystem och tidrapportering är digitala.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast efter överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan!
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-05-29
Referensnummer:
C136902/2023
Ansök Här

Kontakt

Mikael Östlund
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Anton Bergström
Kommunal
0910-73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se