Tillbaka till sökresultatet

Socialsekreterare

Individ- och familjeomsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu ett flertal socialsekreterare som vill göra skillnad och ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor växer även behoven av god vård. Här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Socialkontoret är kommunens största förvaltning. En av förvaltningens avdelningar är individ- och familjeomsorgen som arbetar med stöd till barn, unga och deras familjer. Avdelningen arbetar även med stöd och behandling till vuxna inom öppenvård, försörjning samt arbetsrehabilitering och sysselsättning inom Solkraft. Inom avdelningen finns även flyktingmottagning och mottagning av ensamkommande barn. Nu satsar vi på att starta en mottagningsenhet för att kunna möta en växande kommuns behov. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas och arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare på mottagningsenhet är du ansvarig för rådgivning, ta emot anmälningar via dagjour och gör förhandsbedömningar. Arbetet på mottagningsenheten innefattar kväll- och helgarbete samt beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen och goda kunskaper i lagstiftning som berör verksamhetsområdet. Har du erfarenhet av utredningsarbete samt att möta och vägleda människor i kris ser vi det som meriterande. Har du även kunskap om BBIC är det också meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet. För att lyckas i rollen behöver du ha god initiativ- och samarbetsförmåga eftersom du kommer att möta människor i olika livssituationer och samarbeta med andra instanser. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel och lösningsorienterad. B-körkort krävs för tjänsten.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Urval, intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Antal tjänster
12

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-26
Referensnummer:
C140038/2023
Ansök Här

Kontakt

Segen Eklund
Enhetschef, Individ- och familjeomsorgen
0910 -73 50 00
Lisa Andersson
Hr-partner, Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Hannah Edwall
Vision
0910-73 50 00
Erik Nyström
SSR
0910 - 73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se