Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, anläggningsarbetare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi jobbar ju mest av allt för andra och varandra. Då är den där känslan av att ha gjort skillnad rätt svårslagen. Nyanläggningen är en del i avdelningen gator- och parkers verksamhet under samhällsbyggnad. I verksamheten arbetar cirka 60 medarbetare. Vi är samhällsbyggare med fokus på anläggningsarbetet och arbetar i huvudsak med underhåll och nybyggnad av kommunens gator, vägar, torgytor, samt underhåll och nybyggnad av VA ledningsnät. Vi fungerar även som entreprenör till kommunens förvaltningar och bolag. Vi erbjuder ett bra och utvecklande jobb, där du ser resultatet av arbetet i din vardag. Hos oss kan alla lite om allt. Vi ställer upp för varandra. Det är en trygghet och gör jobbet mer varierande. Att vi har bra jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en fin gemenskap gör att många blir kvar länge hos oss.

Arbetsuppgifter

Verksamhetens huvuduppdrag är att bygga, utveckla, sköta och underhålla kommunens anläggningar. Tillsammans och i samarbete med närmaste chef och arbetsgrupp ska du bygga kommunens VA, gator och parkanläggningar. Verksamheten är fördelad i två avdelningar, där ena avdelningen utför ny- och ombyggnationer och den andra avdelningen fokuserar på drift och underhåll av befintliga anläggningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsarbete och markarbete. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning inom bygg och anläggning eller utbildning inom VVS, Arbete på väg samt erfarenhet av träarbeten. Du är van att använda dator för informationssökning, rapportering med mera. För att arbeta som anläggningsarbetare krävs B-körkort och det är meriterande med CE-kort och hjullastarutbildning. Du har lätt för att skapa kontakter och relationer som bidrar till goda samarbeten. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du är självgående och kan ta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar när förutsättningarna förändras.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillsättning efter överenskommelse. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
8

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-1
Referensnummer:
C116914/2022
Ansök Här

Kontakt

Thomas Lundgren
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Emanuel Mattsson
Enhetschef
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Markus Andersson
Kommunal
0910 - 73 50 00
Britt-Inger Stenmark
Kommunal
0910 - 73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: