Tipsa om en vikarie - ha chans på presentkort!

Bild på Skellefteå centrums presentkort

Känner du någon som vill ha ett vikariat med goda chanser till fortsatt anställning? Vi behöver flera varma händer i våra verksamheter! Om du tipsar oss om en person har du chans till ett presentkort på 2 000 kronor.

Du som jobbar inom Vård och omsorg eller Stöd och service kan skicka ditt tips via e-tjänsten här nedanför och ha chans till presentkort. Självklart kan du tipsa om flera personer för chans att få flera presentkort. Vi kommer att ta hand om alla tips löpande för att få in fler medarbetare i våra verksamheter!

Så här går det till:

  1. Tipsa oss om någon du känner som vill jobba med människor.
  2. Vi kontaktar personen och undersöker möjligheten att erbjuda hen ett vikariat.
  3. Vi belönar dig med ett presentkort på 2 000 kronor när personen har arbetat minst 60 dagar under en period av 6 månader och övriga kriterier för att få presentkort är uppfyllda.

OBS! När du öppnar e-tjänsten får du logga in och identifiera dig. Tryck på "Logga in med personalkonto" och identifiera dig sedan med BankID som vanligt.

Tipsa om vikarie - få ett presentkort (Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)

Vem kan få ett presentkort?

Om du är anställd eller vikarie i Skellefteå kommun och jobbar inom avdelningarna Vård och omsorg eller Stöd och service har du chans att få ett presentkort för varje person du tipsar om.

Personen du tipsar om ska inte vara anställd eller ha arbetat inom Vård och omsorg eller Stöd och service de senaste 12 månaderna.

Information om presentkortet

När alla kriterier är uppfyllda belönar vi dig med Skellefteå centrums presentkort till ett värde av 2 000 kronor. Presentkortet kan användas i över 100 butiker, caféer, restauranger, gym, salonger och hotell i Skellefteå centrum.

Självklart kan du tipsa om flera personer! Vi belönar dig med ett presentkort på 2 000 kronor för varje person du tipsar om som blir anställd när kriterierna är uppfyllda.

Vi skickar ut presentkort till dig när alla tre kriterier är uppfyllda:

  1. Du är anställd eller vikarie i Skellefteå kommun och jobbar inom antingen Vård och omsorg eller Stöd och service.
  2. Personen som du tipsar om är inte anställd, och har inte arbetat inom Vård och omsorg eller Stöd och service senaste 12 månaderna.
  3. När vi har anställt personen och hen har jobbat minst 60 dagar under en 6 månaders-period belönar vi dig med ett presentkort.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta personalutvecklingsenheten om du har frågor via följande mejladress:
rekryteringskonsult.bemcenter@skelleftea.se

Börja med att identifiera dig

När du trycker på länken till e-tjänsten kommer du först till en inloggningssida. Här kan du välja mellan att logga in med BankID eller att logga in med personalkonto.

  • OBS! Om du skickar in ditt tips från en privat mobil eller dator ska du trycka på "Logga in med personalkonto" och sedan identifiera dig som vanligt med ditt BankID. 

Om du inte har BankID kan du skicka in ditt tips via mejl till: rekryteringskonsult.bemcenter@skelleftea.se

Skicka in ditt tips

När du har identifierat dig kommer du till själva e-tjänsten. Tryck på den gröna knappen med texten "Tipsa här!" för att starta e-tjänsten. Du får sedan fylla i uppgifter om personen du tipsar om (namn, kontaktuppgifter och eventuellt födelsedatum om du kan det).

När du har skickat in ditt tips undersöker en rekryteringskonsult om personen är eller har varit vikarie eller anställd inom Stöd och Service eller Vård och omsorg för att se om ditt tips kvalificerar dig för att få ett presentkort.

Rekryteringskonsult lämnar sedan över tipset till din chef så att hen kan kontakta personen och erbjuda ett vikariat.

Om personen du tipsat om får ett vikariat får du ett presentkort på 2 000 kronor när alla kriterier är uppfyllda. Personalutvecklingsenheten håller reda på när kriterierna är uppfyllda och det är dags att skicka ut presentkort.

  • Observera att personen du tipsar om kan få ett vikariat även om inte kriterierna för att få presentkort är uppfyllda. Det innebär att du inte får presentkort automatiskt bara för att personen får ett vikariat.

Alla tips på vikarier är värdefulla! Tack för att du hjälper oss!

När får jag mitt presentkort?

Vi delar ut presentkort när alla kriterier är uppfyllda. Eftersom ett av kriterierna är att personen ska ha arbetat 60 dagar, får du räkna med att det tar minst tre månader.

Personalutvecklingsenheten håller reda på när alla kriterier är uppfyllda och det är dags att skicka ut presentkort.

Vem tar hand om mitt tips?

Alla tips som skickas in via e-tjänsten skickas automatiskt vidare till rekryteringskonsulter på personalutvecklingsenheten på socialkontoret i Skellefteå kommun.

Rekryteringskonsulterna kommer även prata med din chef för att undersöka om personen du tipsar om kan vikariera på din arbetsplats.

Jag kan inte använda e-tjänsten. Vad ska jag göra?

Det är bara personer som är anställda eller vikarie på avdelningarna Stöd och Service och Vård och omsorg som kan skicka in ett tips via e-tjänsten och ha chans att få ett presentkort.

Om du inte kan använda e-tjänsten trots att det här stämmer in på dig kan du skicka ditt tips via mejl i stället till: rekryteringskonsult.bemcenter@skelleftea.se

Jag har fler frågor. Vem ska jag prata med?

Prata med din chef eller mejla personalutvecklingsenheten via
rekryteringskonsult.bemcenter@skelleftea.se

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: