Vårdpedagogik och handledning

Ansökan stängd. Öppnar igen 1 november 2021.

Vårdpedagogik och handledning är en kurs för dig som är eller vill bli handledare för elever, praktikanter och studenter. I kursen kommer du att få del av b la följande:

• Kunskapsbegreppet
  • Lärandet
  • Kommunikation och samtal
  • Bedömning
  • Yrkesrollen som handledare
  • Handledarprocessen

Inom vård- och omsorgscollege så är kvalitetssäkring av handledarrollen viktig och i kursen vårdpedagogik och handledning finns allt som kan hjälpa dig i ditt handledarskap. Kursens upplägg är anpassat för dig som vill arbeta, samtidigt som du stärker dina kunskaper inom vård- och omsorg.

Balderskolan och Vuxenutbildningen har ett gemensamt ansvar för kursen. Kursen är upplagd med fyra träffar. Samtliga träffar genomförs på Baldergymnasiet.

Kursdagarna pågår mellan 08.30-16.00 och innehåller föreläsningar, uppföljningar enskilt eller i grupp, övningar, diskussioner mm.

Våren 2022

Modul 1: tisdag 8 februari (vecka 6)

Modul 2: tisdag 15 mars (vecka 11)

Modul 3: tisdag 12 april (vecka 15)

Modul 4: tisdag 17 maj (vecka 20)

Kontakta din chef vid intresse. Chef är den som anmäler medarbetare till kursen via winlas. För chefer inom Regionen eller annan kommun har en extern länk skickats.

Anmälan till vårens omgång av kursen är öppen för ansökan 1 november 2021 - 9 januari 2022.

När antalet platser är fyllda, placeras kommande ansökningar på reservplats. Vänta inte med ansökan.

För mer information kontakta:
Jenni Andersson, rektor Vuxenutbildningen Skellefteå kommun
0910-73 50 00 (Kundtjänst)
jenni.andersson@skelleftea.se

Expeditionen Baldergymnasiet Telefon 0910 – 73 50 00.