Detta gäller efter 9 februari

Nu släpps restriktionerna för Covid-19. För oss som arbetar med vård, omsorg och stöd innebär det ingen förändring i arbetsrutiner, verksamheterna arbetar tillsvidare enligt samma rutiner som innan restriktionerna släpptes.

En väg in

Med de släppta restriktionerna uppstår en del nya frågeställningar. För att du som jobbar nära brukare snabbt ska veta vad som gäller har Vårdhygien upprättat En väg in. På Corona (regionvasterbotten.se) Länk till annan webbplats. hittar du många svar och även kontaktuppgifter. Information om Covid-19 fylls på löpande.

Medarbetare

Frågor från medarbetare runt covid-19 besvaras av smittspårare på Vårdhygien vardagar 9–16 på telefonnummer 090-785 95 70 samt 10–15 på telefonnummer 090-785 95 71.

Chefer

Frågor från chefer gällande smittspårning i verksamhet besvaras av hygiensjuksköterska. Direktnummer finns under menyvalet Kontakta vårdhygien Länk till annan webbplats..

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: