Rutin för mat vid Covid-19
Vid bekräftad covid-19 hos individ på vård- och omsorgsboende kontaktar boendechefen verksamhetschef för boendet samt Vårdhygien, för att göra en bedömning om hur måltidssituationen ska smittsäkras. Verksamhetschef meddelar beslutet till måltidsavdelningens verksamhetschef.
Ändringar i hur maten levereras ska alltid gå via verksamhetschef för boendet till verksamhetschef på måltidsavdelningen. Vård- och omsorgspersonal kontaktar inte köken direkt.
Kontaktpersoner på måltidsavdelningen
- Verksamhetschef – Jeanette Stridsman
- Arom – Andreas Ålund
- Norrgårda/Byske kök – Peter Gustafsson
- Hemgården – Jonas Jansson
- Buregården – Jonas Jansson
- Skogsbacken – Kerstin Lindblad
- Björkhammargården – Kerstin Lindblad
- Burträskgårdarna – Stina Ahlskog
Senast uppdaterad: