Mark och exploatering

Behöver du köpa eller hyra en lokal till ditt företag? Eller söker du en tomt att etablera en industri på? Kolla vidare här nedanför.

Här kan du att söka efter lediga lokaler till ditt företag.

Skellefteå kommun har tagit ett gemensamt grepp för att på ett överskådligt sätt kunna samla alla lediga kommersiella lokaler. Ett verktyg där alla fastighetsägare kan lägga upp sina objekt, så som kontor, butik, industri och liknande, samt mark i Skellefteå kommun på ett och samma ställe.

Sökfunktionen är ett samarbete mellan Skellefteå kommun och fastighetsägare i Skellefteå. Sök dina lokaler och hitta lediga kontorslokaler, industrilokaler och mark/tomter.

Söker du plats att etablera en industri på? Skellefteå kommun har industritomter till salu på flera attraktiva områden inom kommunen.

Du kan också kontakta Mark och exploatering via kommunens kundtjänst på telefonnummer 0910 - 73 50 00, tryck 3, eller via mejl kundtjanst@skelleftea.se om du vill veta mer.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: