Manus: Kristina Sundin Jonssons videorapport, onsdag 20 december

Kristina Sundin Jonsson:

2023 går nu mot sitt slut och vi kan verkligen titta tillbaka på ett mycket händelserikt år. Vi har kunnat se många glädjeämnen, bland annat så når vi i år ett befolkningsrekord i Skellefteå och vi kommer att öka antalet invånare med över 2 000 invånare.

Samtidigt så finns det också många utmaningar och det är vi tillsammans med bland annat Norrbotten har brottats med, det är just befolkningsförsörjning och bostadsbyggande.

Det är det som har varit syftet just med mina videorapporter, det är att kunna belysa olika perspektiv från den här samhällsförvandlingen, både våra utmaningar men också våra möjligheter.

Jag tänker fortsätta med det under nästa år där jag kommer att behandla såväl stora strategiska frågor som med vardagsnära frågor.

Där kanske ni kommer in i bilden, vad skulle ni vilja lyssna på och höra mer om i det som pågår i Skellefteå? Ni får gärna höra av er och skicka in lite tips till oss.

Men med det så vill jag passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Jag hoppas att vi syns på det nya året.

Senast uppdaterad: