Gratis fixartjänster i hemmet

Du som är över 67 år har möjlighet att få gratis servicetjänster utförda av Solkrafts Fixarmalte och Fixarmärta. Det gäller inomhusjobb som att hänga upp gardiner och tavlor, torka ovanpå höga skåp, byte eller rengöring av lampor.

När man blir äldre ökar risken att falla och skada sig. För att förebygga detta kan medborgare 67 år och äldre beställa tjänster av Fixarmalte och Fixarmärta som åker ut i hemmen och hjälper till exempelvis med att byta lampor, rengöra ovanpå skåp eller byta gardiner.

Nu kan du boka FixarMalte och Märta

Från 15 september 2021 kan du boka tjänster av FixarMalte och Märta igen. Om du är fullvaccinerad mot Covid -19 och fri från förkylningssymtom. De som besöker dig kommer att hålla avstånd och använda adekvat skyddsutrustning för att minimera smitta.

Så beställer du hjälp av Solkraft

Om du vill beställa servicetjänster från Solkraft ringer du till kommunens kundtjänst på telefon 0910-73 50 00 och tryck 1 för att komma till Socialt stöd och omsorg.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad:
Till toppen
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se