Försenade fakturor för hemtjänst och hälso- och sjukvård

På grund av tekniska problem är fakturan försenad. Du behöver inte ringa till kundtjänst.

Säkra digitala möten för dig som invånare

Digitalt Möte är en applikation (app) för säkra videomöten. Här hanteras känsliga uppgifter på ett tryggt och säkert sätt när du har digitala möten med oss på kommunen.

För att kunna delta vid ett säkert möte behöver du identifiera dig med Bank-ID eller logga in med en engångskod du får via SMS av den person du ska träffa på kommunen.

Vi önskar att du visar upp legitimation vid mötets början om du loggar in via SMS.

Säkerhet och sekretess

Tjänsten som används är godkänd för att användas för samtal som kan innehålla sekretesskänslig information. Tjänsten motsvarar de extra höga säkerhetskrav som bland annat offentlighets- och sekretesslagen och dataskyddsförordningen (GDPR) ställer. Tjänsten riktar sig till alla professioner som har behov av att ha möten med kommunens invånare. Servrarna som tjänsten använder finns i Sverige.

Så använder du tjänsten för säkra möten

Om det är aktuellt med ett digitalt videomöte för dig i ditt ärende, kommer du att få en inbjudan från din kontaktperson via SMS.

Förberedelser:

  • Se till att du har ett giltigt Bank-ID. Om du inte har möjlighet att logga in med Bank-ID går det även att logga in med engångskod du får via SMS. Den person du ska ha mötet med måste i så fall först veta det mobilnummer koden ska skickas till.
  • Välj en plats där du kan prata ostört utan att någon obehörig hör dig eller stör dig under mötet. Ett rum utan insyn är ett bra alternativ.
  • Ladda ner appen Digitalt Möte på din mobiltelefon. Du behöver då ha tillgång till wi-fi eller 4G med minst 1gb surf på din mobil.

Vid mötet:

  • Klicka på länken du fått i SMS-inbjudan och identifiera dig med ditt Bank-ID eller med hjälp av den SMS-kod som skickas till din mobil.
  • Du kommer då till ett digitalt väntrum där du väntar på att personen du ska träffa på kommunen startar mötet.

Här hittar du en manual för hur du kommer igång med digitala videomöten.

Användarstöd och support

Supportstöd för Digitalt Möte kan fås av leverantören Compodium vardagar mellan 8-17:

Tel. 08-24 12 01

Email: support@vidicue.com

Kontakta oss

E-post - kundtjanst@skelleftea.se

Personligt besök - Stadshuset vid entrén - Trädgårdsgatan 6

Telefon - 0910-73 50 00

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad:
Till toppen