Illustration av föräldrar med tonåring

ABC tonår

Vill du ha hjälp att stärka relationen mellan dig och din tonåring? Anmäl dig till en studie, där du antingen får delta i en föräldragrupp (ABC tonår) eller får online-stöd av föräldrarådgivare.

Alla föräldrar, bonusföräldrar eller andra vuxna som lever med tonåringar hemma kan anmäla sig till en studie som leds av Karolinska institutet. Deltagarna kommer antingen att delta i en föräldragrupp som kallas ABC tonår eller gå en kurs online som kallas Föräldrawebben. Syftet med både ABC tonår och Föräldrawebben är att stärka relationen mellan förälder och tonåring och bidra till att tonåringen mår bra.

Forskarna kommer att dra lott om de som anmält sig ska delta i ABC-tonår eller Föräldrawebben. Innan och efter studien kommer alla deltagare, och även de tonåringar som vill, svara på enkäter online.

De som hamnar i gruppen Föräldrawebben har under kursens gång kontakt via chatt med kommunens föräldrarådgivare.

De som hamnar i gruppen ABC tonår kommer att träffas fyra vardagkvällar.

Träffarna för höstens grupp:
När: 20/10, 10/11, 17/11 och 1/12.
Var: Fritidsgården Västergården, Klockarbergsvägen 3.

Mer information och anmälan: www.ipsykologi.se/13-19 Länk till annan webbplats. för mer information och för att anmäla dig.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: