Studenter som planerar och inspirerar Skellefteå

Skellefteå kommun har en stolt tradition av att ta emot studenter som vill göra praktik, skriva uppsatser eller examensarbeten. Under årens lopp har vi också erbjudit sommarjobb till studenter som kommit lite längre i sin utbildning med inriktning mot samhällsbyggnad och arkitektur.

Det innebär att vi har en massa rapporter, utredningar och utvecklingsförslag i våra gömmor och vi tänkte att det kunde vara kul att dela med oss av dessa till er.

Kom ihåg att detta inte är politiskt antagna dokument. De har dock gett inspiration och uppslag för den fortsatta samhällsplaneringen i Skellefteå kommun.

Boliden

Boliden har en intressant historia med många kvalitéer som kan tillvaratas och förstärkas. Ortsanalysen beskriver rådande förutsättningar, sociala aspekter, förslag på omvandlingar och nya bostadsområden, gator och grön infrastruktur samt framtidsbilden om industri.

Ortsanalys Boliden , 57.4 MB.

Byske

Ortsanalysen sammanställer kunskap om tätortens historia, dess aktuella situation och förutsättningar för en framtida utveckling av bostäder och verksamheter.

Ortsanalys Byske , 9.5 MB.

Och - hör av dig till kundtjänst om du vill göra praktik eller exjobb!

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: