När du är i Skellefteå befinner du dig i en skoterkommun med cirka 175 mil skoterleder som kan ta dig i stort sett vart som helst i kommunen!

I Skellefteå bor många som ägnar sig å skoterkörning under vintrarna. Både de som ser skoterlivet som en trevlig fritidssysselsättning med familj och vänner eller de som satsar helhjärtat på skoterkörning som sport. Skellefteå har producerat både världsmästare, europamästare, nordiska och svenska mästare i skotercross. Dessutom finns redaktionen för den rikstäckande tidskriften Snowmobile här i Skellefteå.

Karta

Karta

Ge ditt stöd till skoterklubbarna

Att hålla igång alla dessa mil av skoterleder kräver ett stort arbete. Detta är möjligt tack vare ett omfattande, och till största delen ideellt, arbete som görs av kommunens skoterklubbar.

Tack vare deras fantastiska arbete med underhåll och skyltning av leder kan man vintertid ta sig i stort sett vart som helst i kommunen med hjälp av sin snöskoter.

Så om du använder och uppskattar skoterlederna så tycker vi att du ska köpa medlemskort hos en skoterklubb nära dig!

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad:
Till toppen
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se