Allmänhetens åkning

Under helger på vintersäsong kan cuper eller evenemang göra att allmänhetens åkning blir inställd. Därför är det viktigt att kolla istiderna på respektive hall innan ni beger er iväg för att åka. I november startar allmänhetens åkning i ishallarna, se aktuella tider under länken istider.

I ishallarna och på Tallbacka idrottsplats i Bureå används stor del för föreningarnas träningstider. Men det finns även tider då allmänheten har möjlighet att åka på dessa.

I centralorten erbjuds naturisar utomhus för allmänhetens åkning på Anderstorps Idrottsplats, Sjungande Dalens idrottsplats, Norrhammarskolan, Skogsvallen, Morö Backe skola, Sunnanåskolan och Sörböleskolan.

Torsplan är oftast tillgänglig för allmänheten fredagar efter klockan 19.00, lördagar efter klockan 09.00 och söndagar efter klockan 11.00.

På idrottsplatserna Norrvalla/Torsplan, Skogsvallen, Anderstorp och Sjungande Dalen är belysningen tänd till klockan 22.00.

Skötsel av isarna

Underhåll och skötsel av isarna sker alla veckans dagar. Vid väldigt kraftigt snöfall åtgärdas i första hand Sjungande Dalens idrottsplats och Torsplan på Norrvalla.

Ovan nämnda utomhusisar sköts av Skellefteå kommun genom personalen på Norrvalla idrottsplats.

Kvartersisarna i ditt närområde sköts av parkavdelningen.

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad:
Till toppen
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se