L, M-huset

Här finns all anledning till ett besök. Närmast älven hittar du i hus M Campusbiblioteket, Studentcentrum, Forumsalen, Arenan och Forum foajé. Medan du i Hus L kan ta dig en kopp kaffe eller äta lunch på Café Delicious och i restaurangen Din fest på Campus. En våning ner hittar du Nuiteq i sin fräscha lokaler och Studion. Alla med en grym utsikt mot älven och över staden.

Ett fantastiskt bibliotek som välkomnar dig med ett stort utbud av litteratur, artiklar, tjänster och service. Föreläsningssalar utrustad med den senaste tekniken. Här genomförs kommunfullmäktiges sammanträden, spikningsceremonier, föreläsningar, konferenser och mycket annat. Och självklart kan du hyra och anordna ett eget event!

  • Studentcentrum för dig som studerar på Yh, högskola eller universitet och behöver stöd och hjälp under studietid.
  • Forumsalen är en föreläsnings- och mötessal med toppmodern AV-teknik (dubbla OH-kanoner, dokument -kamera, med mera). Lokalen är ljus och luftig med fantastisk älvsutsikt för ca 220 personer. Foajén med garderob och servicedisk ger dig det stöd du behöver för en professionell konferens eller föreläsning.
  • Arenan med sin amfiteaterform ger en kreativ miljö för föreläsning, gruppdiskussion eller kanske en föreställning. Arenan är nu uppgraderad med bland annat ny projektor, ljudanläggning, styrsystem och här finns det tekniska stöd du behöver.
  • Forums foajé passar utmärkt för mingel eller mindre utställningar. Rymden och ljuset med strukturerna i limträ skapar en exklusiv inramning. Läget mitt emellan biblioteket och restauranghuset ger liv åt evenemanget.
  • Studion kan användas som föreläsnings- eller möteslokal, speciellt inredd och anpassad för modern videokonferensteknik. Här finns möjligheten att mötas utan att resa! Lokalen är också utmärkt för vanliga föreläsningar eller utbildningar i en trevlig miljö.
The Great Northen

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 december 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.