"rootPage" is not defined.

Nära till allt!

På campusområdet samlas företag, organisationer och studenter. Här finns det café och restauranger, idrottshallar, möteslokaler och i princip allt som behövs för en arbetsdag. Oavsett om du är student eller företagare. Som student bor du i utkanten av området och har nära till allt, dag- och kvällstid.

Campus Skellefteå ligger på södra sidan om Skellefteälven som rinner rakt igenom staden. Till fots tar det 10 minuter till centrum och träning, caféer, restauranger finns inom en 30-minutersradie. Skog och naturspår för löpning, skidåkning eller svampplockning likaså.

Viktig driftinformation till dig som vistas på Campusområdet

  • Den 22 maj stängs vägen mellan A/B1/B2 och C/D/E av för gångare och cyklister. Alterntiv väg till entré B1 som ej är handikappanpassad så kommer man från Brogårdshållet blir det då tyvärr en längre omväg. Entré hus A norra bör ej påverkas. Bör vara öppen igen dagen efter.
  • Nu är den norra ingången mellan C och D öppen. Utgången är skyddad med ställning. Var dock uppmärksamma på att detta är i en nära anslutning till en byggarbetsplats och att ljud från maskiner, intilliggande arbete, tunga maskiner kan hanteras i närheten.
  • Campus Skellefteås servicevärdar och fastighetstekniker som har hand om lokalvård/service, fastighetsdrift på Campus dom finns i J-huset entréplan under byggtiden fram till HT23. Servicevärdarna nås enklast via 0910-71 79 00  och Campussevicevärdar@skelleftea.se

Aktuella byggnationer

Här kan du läsa om några av byggnationerna som sker på campus och även instressanta projekt i anslutning till området.

Besök gärna Skellefteå växer som är kommunens officiella samlingsplats med information om alla pågående och planerade byggprojekt i kommunen.

Nyheter från ett Skellefteå som växer

Visar 3 av 121 nyheter

Driftinformation

Senaste projektuppdateringarna

Evenemang på Campus

Evenemang på Campus