Technical Visits

Campus Skellefteå

Skellefteå fortsätter att vara riktigt hett. Platsen har de senaste åren vuxit fram till en svensk och europeisk symbol för tillväxt, framtidssäkra energilösningar och banbrytande teknik. En av de faktorer som möjliggör den här utvecklingen är Campus Skellefteå.

De senaste årens teknikstarka företagsetableringar har varit en starkt bidragande orsak till Skellefteås nya position i Sverige. Men lika betydelsefull är den branschledande forskning inom bland annat digitaliseringens tekniker som sker på Campus Skellefteå via Luleå Tekniska Universitet och Forskningsinstitutet RISE. Det handlar om alltifrån lösningar för smarta städer och cybersäkerhet, till testmiljöer och metoder för att klara av snabb kompetensomvandling.

Forskning och innovation

Campus Skellefteå

Campus Skellefteå för dig som söker utveckling, samarbeten och kunskap. För studenter, forskare, näringsliv och allmänhet som vill mötas på en plats som inspirerar, coachar och skapar rätt förutsättningar att växa. Nytänkande och utveckling av framtidens lärande och tillämpad forskning.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 mars 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.