Riktlinjer för aktörer på Campusområdet

Campus Skellefteå är en naturlig plats för samverkan mellan akademi, innovation och näringsliv. Med så många framåtriktade krafter samlade på ett och samma ställe, ställs det krav på tydlighet i kommunikationen med omvärlden. För dig som bedriver verksamhet på Campusområdet så vill vi erbjuda ett stöd i kommunikationen när du behöver det. Campus Skellefteås varumärke erbjuder en plattform för dig som ska rekrytera, kommunicera den egna verksamheten externt.

”Campus Skellefteå möter samhällets behov av banbrytande innovation, tillämpad forskning och hållbart lärande. Snabbfotat, pragmatiskt och samverkande”

Det här är Campus Skellefteå, det här är vi

Därför ger vi här riktlinjer kring hur vi ska märka upp de material vi tar fram. Både för att öka kännedom om Campus Skellefteå och gemensamt stärka det varumärke vi tillsammans är en del av.

Kanaler

Campus Skellefteå har i dag egna kanaler som webb, Instagram och Facebook samt digitala skärmar och är en självklar del av platsen Skellefteå och därmed också tillgång till MyNewsdesk, LinkedIn. Vi jobbar även med Storykit och Bacetool, infartsskyltar och event.

Grafisk manual , 2.5 MB.

Ta del av Campus Skellefteås varumärke och Identitet , 3.9 MB.

Dessutom har vi samlat de bilder och filmer som finns tillgängliga för att använda i vår kommunikation.

  • Placering etikett
    Etiketten ska alltid sitta utmed en kant på det material som tas fram. Den gråmarkerade etiketten visar den minsta tillåtna friytan.
  • Taggning, Checka in, samarbeta
    Använd gärna #campusskellefteå när du kommunicerar event eller information kopplat till Campus Skellefteå. Checka gärna in på Campus Skellefteå och skriv nån rad då och då. Gilla Campus kanaler, följ och dela relevant innehåll.

Exempel applicering

  • Printannonsering och inbjudan
Exempel_print
  • Mässmaterial och presentationer
Exempel_mässa_ppt
  • Pressmeddelanden
Print_exempel
  • Digitala insatser
Exempel_Digtialt

Genom att följa de här riktlinjerna för hur vi märker vårt material kan vi tillsammans ta tillvara styrkan i vårt gemensamma varumärke. Har du frågor eller funderingar kring märkningen kan du kontakta Torunn Törnblom, torunn.tornblom@skelleftea.se, 070-860 26 25.

Det är vi tillsammans som äger bilden av Campus Skellefteå. Och det är vi som ska se till att den fortsätter att vara sann. Genom att vara med och sprida den kan du hjälpa till.

Gemensamma kanaler

Som aktör på Campus Skellefteå har du tillgång till ett antal kanaler. Om du anordnar evenemang på Campus eller kopplat till Campus så finns möjligheten att lägga upp detta/få det upplagt på Digitala displayer på området, få tillgång till Basetool som eventverktyg och få upp information på Sociala media.

Vi har digitala displayytor i C/D-huset, mötesplatsen Gränden och Campusbiblioteket. Dessutom samarbetar vi med LTU som har sina skärmar i A och B-husen.
För att kunna lyfta ditt event behövs en annons/bild/film i högre upplösning; 4500 x 8000.
Stående format i storleken H:1920 B:1080.

Vi förbehåller oss rätten att göra ett urval beroende på platstillgång, tidsaspekt och innehåll.

Intresseanmälan för varje event gör du via formuläret:


Vilket företag/verksamhet representerar duDatum, tid. Rubrik, kort innehåll, målgrupp, biljettpris och ev länk.

Basetool är ett verktyg som hjälper dig att sprida information om ditt event på campusområdet men även i resten av kommunen på samma gång.
Om du ofta lägger upp event som berör Campus på något sätt så erbjuder vi en campusanvändare där du enkelt kan lägga upp event själv och ändra, upprepa och justera efter behov. Självklart går vi igenom hur det går till.

Om du bara ibland lägger upp event så kan du göra detta direkt i evenemangskalendern genom att tipsa om event: Tipsa om event Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intresseanmälan för att få tillgång till en användare gör du via formuläret:
Våra nyhetskanaler där vi lyfter aktuella händelser av högt nyhetsvärde är Mynewsdesk eller nyheter på webben, som vi sedan lyfter upp i de kanaler som är bäst lämpade. LinkedIn, Facebook, Instagram och ev Youtube.
Vi förbehåller oss rätten att göra ett urval beroende på platstillgång, tidsaspekt och innehåll.

Här kan du tipsa om nyheter du vill lyfta:

Campus & Co har som ambition att vara den interna informationskanalen där vi berättar nyheter som berör oss på området, delar med oss om vad som är på gång och bjuder in varandra till samarbeten.

Anmäl intresse för nyhetsbrev:
Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 november 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.