Distansstudent boende i Skellefteå

Som distansstudent kan du ta del av olika former av stöd och trevligheter. Förutom Campus Skellefteås egna servicefunktioner finns Umeå universitet studentservice samt Luleå tekniska universitet Studenttorg på Campus Skellefteå. Hit kan du, som läser någon av deras utbildningar eller vill veta mer, vända dig.

Det finns ett ökat behov av att studera på egna villkor. Att få vara i sin hemmiljö och studera det man vill utan att göra avkall på sin tid. Kombinera kompetensutveckling och jobba samtidigt eller kombinera kurser individuellt. Men du är också välkommen till Campus för att plugga, skriva tenta, dricka, kaffe, besöka biblioteket, vara med på event och mycket mer. Välkommen!

Studentliv

Event och trevligheter

Trevligt på Campusområdet och nära till city med allt från små lokala arrangemang till stora konserter och sportevenemang.

Studentliv

Nätverk

Att studera på distans kan vara utmanande. Anmäl intresse för att nätverka med andra distansare för en roligare studietid.

Studentliv

Studenhälsa

Du har rätt att må bra under din studietid

Sidinformation

Senast uppdaterad:
16 december 2021

Hittar du inte vad du söker?

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.