Välkommen ny student!

En del saker vill man ha koll på, som studentlägenheter, studierum, Studentföreningen, studievägledning, studiestöd och vad som händer på Campus Skellefteå och i Skellefteå.

Bostadsgaranti

Många oroar sig för hur de ska bo under studietiden. Men vi är medvetna om hur viktigt boendet är när man studerar och du är viktig så därför erbjuder vi dig som studerar en högre utbildning på Campus Skellefteå bostadsgaranti. Du behöver då bara mantalsskriva dig i Skellefteå, om du inte redan gjort detta så gör du en tillfällig flyttanmälan.

Studentstöd och service

Förutom Campus Skellefteås egna servicefunktioner finns Umeå universitet studentservice samt Luleå tekniska universitet Studenttorg på Campus Skellefteå. Hit kan du, som läser någon av deras utbildningar eller vill veta mer, vända dig för Passerkort som ger till tillträde till meröppet in till biblioteket, campushallen, studentgrupprummen och datasalarna. Skriva Tenta, boka studierum eller studiehjälp.

Studera på distans eller på annan ort

Att plugga på distans kan se ut på lite olika sätt. Den kan innehålla en eller flera träffar på Campus Skellefteå, eller på respektive universitet medan andra är distans utan träffar. I det senare fallet sker allt över internet. Om du studerar på någon av dom närliggande universiteten eller helt på distans så har du möjlighet att ta del av viss service från Campus Skellefteå.

Program- och kursstart

För information kring program och kursstarter besök respektive utbildningsanordnare.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
10 november 2021

Hittar du inte vad du söker?

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.