Student

Studentrabatter

Här försöker vi samla erbjudanden till dig som är student i Skellefteå. Att vara student i Skellefteå har många fördelar. Här hinner vi mer utan att behöva skruva upp tempot. Ett naturskönt campus mitt i Skellefteå med närheten till land, hav och berg. Här finns förutsättningarna att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar. Både vad gäller karriär, familjeliv och det du tycker om att göra på fritiden. Så ta del av möjligheterna som ges.

LTU-student, ta chansen att få kostnadsfri tillgång till alla nyhetshändelser i norra Sverige. Universitetet och Norrmedia ger dig som student gratis nyheter från fyra lokala tidningar: Kuriren, Piteå-Tidningen, NSD och Norran.

Mecenatrabatter

Balans i livet är viktigt för en bra studietid. Här hittar du rabatter för studenter i Skellefteå inom en rad olika områden. Vi har fördelen av att ha ett Campus med gångavstånd till det mesta. Kolla in rabatterna - du hittar säkert nåt för just dig!

Vy bild över Skellefteå

Innehåll

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 december 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.