Campus & Co

För dig som utbildningsanordnare

Att ansvara för utbildningar innebär mycket att hålla reda på. Personal ska informeras och i nästa steg studenterna. Från Campus håll så pratar vi om Yrkeshögskolestudenter och universitetsstudenter. Dessa behandlas i stort sett lika och ges samma förutsättningar och service.

Det är många moment i att söka och få beviljat en utbildning och här kan argumenten från Campus och det större sammanhanget kanske vara till hjälp. Att sedan kommunicera ut och locka studenter till sina erbjudanden och att därefter säkerställa att studenten slutför sin studietid. Allt detta är en utmaning. Här vill vi hjälpa dig.

Hur kan Campus Skellefteå hjälpa dig

När du som utbildningsanordnare erbjuder utbildning med utgångspunkt från platsen Campus Skellefteå så finns det ett par saker som kan vara bra att veta om och här försöker vi samla information för att underlätta för dig. Frågor är du alltid välkommen med.

Tips & stöd för utbildningsanordnare

  • När du ska sälja in din utbildning så är du mer än välkommen att ta stöd i Campus Skellefteås varumärke och kommunikation. Bilder, filmer och grafiskt maner. Mer info om hur det kan se ut hittar du här: Varumärke & kommunikation

Studentservice innehåller en hel del som kan förenkla för dina studenter under studietiden. Det finns fantastiska studiemiljöer där alla är välkomna att hitta sin plats för enskild studiero eller för att tillsammans jobba i grupp eller bara hänga. Till detta erbjuds en hel del stöd för att underlätta i studierna.  


Bostadsgaranti för dina studenter. Skellefteå har en unik bostadsgaranti och har fått grönt ljus år efter år av oberoende granskning. Just nu erbjuds bostäder främst på Campusområdet med 1 min promenad till lektionssalar, bibliotek, restaurang & café, träningshall, Studenthus och Studentpub. För att på ytterligare fem minuter ta en promenad över den vackra älven och nå centrumkärnan med dess utbud. Hyran är låg, hyresuppehåll under sommaren, Wifi och bra allmänna utrymmen.


Vi är alla mån om att våra studenter ska trivas i Skellefteå  och på Campus Skellefteå under sin studietid så dom fullföljer sina studier och i bästa fall även blir kvar i vårt Skellefteå där behovet av kompetens bara växer sig starkare.


Vi som arbetar och bedriver verksamhet på Campus Skellefteå har stöd i varandra. Vi välkomnar alla till vår Community där vi samarbetar, informerar varandra. Utbyter erfarenheter och kreativa idéer.

 

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 augusti 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.