Platsvarumärket

Nya webbplatser för platsen

För ett halvår sedan lanserade Skellefteå kommun sin nya webb för invånare och nu har det blivit dags för platsvarumärkets uppdaterade webbplatser att lanseras. Det betyder nya webbar för såväl inflyttare och studenter som för näringsliv.

Du som invånare, företagare, student eller inflyttare möts dessutom av en helt ny startsida som ska hjälpa dig vidare till just den information du söker. Ungefär 4000 personer i veckan kommer att få en ny upplevelse när de besöker skelleftea.se, det är nämligen så många besökare kommunens portalsida har varje vecka.

Även om utseendet är nytt så ska du hitta samma information som tidigare och kanske lär du dig också något nytt eller blir inspirerad, vi hoppas det!

Det här är första versionen av platsens nya webbar som vi nu ska fortsätta att bygga vidare på. I kikaren finns bland annat översättning, tillgänglighetsförbättringar och ett antal olika nya funktioner och tjänster, bland annat en digital inflyttartjänst.

Då det precis som i övriga Skellefteå pågår byggnationer på sajten ber vi om en förståelse för ett visst byggstök men om du som besökare inte hittar det du söker eller har synpunkter så ber vi dig svara i formuläret ”Hittar du inte vad du söker” längst ned på varje sida. Då tar vi feedbacken vidare.

Välkommen till en ny digital tillvaro för platsen, hoppas du ska tycka om våra webbplatser!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 mars 2022