Hyra bostad

Är du ute efter en hyresrätt i Skellefteå finns det flera olika sätt att gå till väga. Kommunala Skebo är Skellefteås största fastighetsbolag, med över 5 000 lägenheter utspridda över de flesta delar av kommunen. Dessutom finns det ett stort antal privata hyresvärdar, bland annat Riksbyggen, HSB och Heimstaden.

Tveka inte att kontakta fastighetsägarna och hyresvärdarna nedan för mer information. De ansvarar för ansökningar och kö till sitt eget bostadsbestånd. Skellefteå kommun har ingen gemensam bostadsförmedling. Lycka till!

Fastighetsägare och hyresvärdar

Rikstäckande bostadsförmedlingar

Annonsera själv

Skellefteå kommun försöker visa en fullständig förteckning av företag, när vi listar dem på portal.skelleftea.se. Om ditt företag borde finnas med på den här sidan men inte gör det, kontakta då Skellefteå kommun via inflyttare@skelleftea.se

Webbplatsen Välkommen hit!

Funderar du på att flytta till Skellefteå? Kolla in vår digitala tjänst där du kan spana in och jämföra olika orter och områden.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 januari 2023

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.