Hyra bostad

Är du ute efter en hyresrätt i Skellefteå finns det flera olika sätt att gå till väga. Kommunala Skebo är Skellefteås största fastighetsbolag, med över 5 000 lägenheter utspridda över de flesta delar av kommunen. Dessutom finns det ett stort antal privata hyresvärdar, bland annat Riksbyggen, HSB och Heimstaden.

Tveka inte att kontakta fastighetsägarna och hyresvärdarna nedan för mer information. De ansvarar för ansökningar och kö till sitt eget bostadsbestånd. Skellefteå kommun har ingen gemensam bostadsförmedling. Lycka till!

Fastighetsägare och hyresvärdar

Rikstäckande bostadsförmedlingar

Annonsera själv

Skellefteå kommun försöker visa en fullständig förteckning av företag, när vi listar dem på portal.skelleftea.se. Om ditt företag borde finnas med på den här sidan men inte gör det, kontakta då Skellefteå kommun via inflyttare@skelleftea.se

Webbplatsen Välkommen hit!

Funderar du på att flytta till Skellefteå? Kolla in vår digitala tjänst där du kan spana in och jämföra olika orter och områden.

Tre personer sitter och fikar vid en brasa uppe på ett berg. I bakgrunden utsikt över Skellefteå.

Skellefteå växer

Skellefteå växer

Stadsbilden förändras varje dag med nya huskroppar som reser sig. Näringsliv, privatpersoner, allmännytta och kommun hjälps åt att bidra till den största byggboom vi har upplevt i Skellefteå på över 20 år. På Skellefteå växer kan du läsa mer om aktuella projekt, tex förskolor, bostäder och utemiljöer.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
22 augusti 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.