EVENEMANG

Skellefteå springer Tjejmilen

Tjejmilen går av stapeln i Stockholm varje sensommar och är Sveriges största arrangemang för kvinnor. Varje år deltar flera hundra Skelleftetjejer och precis som vanligt kommer Skellefteå att ha ett eget tält på plats på Gärdet! Efter ett par år av inställda lopp är vi nu mer taggande än någonsin. Visst ses vi där?!

Anmälan och information om loppet

Om du vill springa Tjejmilen 2022 men inte är anmäld så hittar du mer information på Tjejmilens webbplats Länk till annan webbplats.

Hämta ditt Skellefteålinne

Alla som har ett hjärta som bankar lite extra för Skellefteå har möjlighet att hämta ett gratis träningslinne att springa i (och sedan behålla).

Om du bor i Skellefteå finns linnen i strl XS-XL att hämta i Kundtjänst i Stadshuset. Bor du inte i Skellefteå går det bra att hämta ditt linne i Skellefteås tält på tävlingsområdet den 3:e september.

Skellefteås tält på Gärdet

Vi vill att ni som springer Tjejmilen ska ha en fantastisk dag och vi finns på plats för att peppa, stötta, svettas och pusta ut tillsammans med er!

I vårt tält finns toaletter, vatten, andra uppfriskningar, möjlighet att lämna värdesaker och en härlig Skellefteåstämning. Vi återkommer med en karta över området på Gärdet och Skellefteåtältets exakta placering.

Heja och vi ses!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
15 januari 2024