"rootPage" is not defined.

Nya kommuninvånare

En mötesplats i Skellefteås stadshus

Här guidar vi nyinflyttade samt potentiella inflyttare rätt och är en naturlig länk till näringslivet.

Är du nyfiken på möjligheterna i Skellefteå och din nyfikenhet blivit till en tanke att flytta till Skellefteå för att leva och bo? Du är kanske en av många nya Skelleftebor och söker vägledning i din etablering i Skellefteå? Då har du kommit rätt! Welcome house Skellefteå är en funktion som kan öppna upp nya kontaktvägar till ett liv i Skellefteå.

Welcome house Skellefteå är en mötes- och informationsplats för nya och gamla invånare i Skellefteå, men också en funktion där potentiella inflyttare kan vända sig med sina frågor.

Välkommen in till oss!

Drop in-tider för spontana besök, tisdag - fredag 13.00-15.00
CV-Centrum för vägledning finns på plats tisdagar 13.00-15.00

Adress: Trädgårdsgatan 6, entréplan Stadshuset

Stadshuset med ingång till Welcome House
Stadshuset med ingång till Welcome House

Vi tar gärna emot idéer kring vad Welcome House kan innehålla, märk ditt mail med Welcome House: inflyttare@skelleftea.se

Alla nyinflyttade i Skellefteå får en välkomstlåda med diverse information och mindre gåvor. Har du flyttat till Skellefteå nyligen men inte fått lådan på posten? Tveka inte att höra av dig till oss på Inflyttarservice!

Föreningar och organisationer
Brinner du också för att nyinflyttade ska få ett så fint mottagande som möjligt? Vi erbjuder plats i lådan så att ni kan berätta om er verksamhet. Läs mer nedan om hur du går tillväga för att skicka med material i vår välkomstlåda.

Vill du som förening/organisation synas i lådan?

Har du inte fått någon låda? Kontakta oss!

Kika i vår inflyttarbroschyr! , 8.8 MB.

Vi bjuder in nya medborgare kontinuerligt genom inflyttarlådan, postutskick, nätverk och våra digitala kanaler. Därigenom kan du som företag få chans att träffa nya Skellefteåbor som är nyfikna på sin nya hemort.

Under året kommer vi ordna aktiviteter tillsammans med andra aktörer. T ex work shop, medföljande-träffar, matchningsmingel och tematräffar. Kom gärna med förslag och idéer på aktiviteter som passar för inflyttare, vi testar oss fram tillsammans.

Karriärguide för företag
Läs mer om hur karriärguiden kan samarbeta med ditt företag och förmedla intressanta kontakter. Tillsammans fixar vi kompetensförsörjningen!

Vill du veta mer om våra planerade träffar och hur du kan bidra och synas med oss i Welcome House. Kontakta inflyttare@skelleftea.se


KONTAKTA WELCOME HOUSE

Vi hjälper dig att hitta rätt!

Här kan kontakta oss med frågor och funderingar som dyker upp när du är nyinflyttad eller innan din flytt. P.S. ta en titt på filmen här intill för en guidad visning över centrala Skellefteå.

Vi hörs!

Besöksadress: Trädgårdsgatan 6,
entréplan Stadshuset
Besökstid: tisdag - fredag 13.00-15.00
E-mail: inflyttare@skelleftea.se

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Missa inget. Följ oss på sociala medier! Facebook Instagram LinkedIn YouTube

Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 maj 2024