"rootPage" is not defined.

Nya kommuninvånare

Welcome House i Skellefteås stadshus

Här guidar vi nyinflyttade samt potentiella inflyttare rätt och är en naturlig länk till näringslivet. Välkommen till Trädgårdsgatan 6, entréplan Stadshuset.

Är du nyfiken på möjligheterna i Skellefteå och din nyfikenhet blivit till en tanke att flytta till Skellefteå för att leva och bo? Du är kanske en av många nya Skelleftebor och söker vägledning i din etablering i Skellefteå? Då har du kommit rätt! Welcome house Skellefteå är en funktion som kan öppna upp nya kontaktvägar till ett liv i Skellefteå.

Welcome house Skellefteå är en mötes- och informationsplats för nya och gamla invånare i Skellefteå, men också en funktion där potentiella inflyttare kan vända sig med sina frågor.


Vad erbjuder Welcome house Skellefteå?

  • Drop in-funktion för ditt spontana besök i Welcome House på entréplan i Stadshuset. Öppettider Måndag-Fredag: 10:00-15:00
  • Boka ett personligt webbmöte med jobbcoach kring frågor om arbete och nästa steg i karriären. Jobbcoach

Vi tar gärna emot idéer kring vad Welcome House kan innehålla, märk ditt mail med Welcome House: inflyttare@skelleftea.se

Vi bjuder in nya medborgare kontinuerligt genom inflyttarlådan, postutskick, nätverk och våra digitala kanaler. Därigenom kan du som företag få chans att träffa nya Skellefteåbor som är nyfikna på sin nya hemort.

Under året kommer vi ordna aktiviteter tillsammans med andra aktörer. T ex work shop, medföljande träffar, matchningsmingel och tematräffar. Kom gärna med förslag och idéer på aktiviteter som passar för inflyttare, vi testar oss gärna fram.

Vill du veta mer om våra planerade träffar och hur du kan bidra och synas med oss i Welcome House. Kontakta inflyttare@skelleftea.se

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Missa inget. Följ oss på sociala medier! Facebook Instagram LinkedIn YouTube

Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 september 2023