NÄRINGSLIVSKONTORET

Kontakta oss

Skellefteå ska kännetecknas av ett expansivt, kreativt och branschledande näringsliv och en bred och växande arbetsmarknad, där nya företag och verksamheter etableras och där befintliga växer. Vårt uppdrag är att stötta den utvecklingen och stimulera både bredd och spets i ett näringsliv som redan andas innovation. Då du som företagare behöver information eller hjälp av kommunen är Näringslivskontoret din naturliga kontakt.

Etablering

Vi arbetar för att fler företag ska se nyttan med att verka i Skellefteå. Vi hjälper företag att enkelt få information om möjligheterna i vår kommun och erbjuder service genom hela etableringsprocessen.

Kompetensförsörjning

Då du som företagare behöver support och stöd när det gäller kompetensförsörjningsfrågor är Näringslivskontoret din naturliga kontakt. Frågorna kan handla om allt från utbildning, rekrytering, till kartläggning och idéer kring utveckling inom området kompetens.

Service och andra frågor

Frågorna kan handla om allt från bygglov, miljöärenden, upphandlingar, företagsstöd, rekrytering eller nästan precis vad som helst. Tveka inte att höra av dig!

Följ oss på sociala medier!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
13 december 2021

Hittar du inte vad du söker?

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.