UTVECKLA FÖRETAG

Företagare i Skellefteå

I Skellefteå är det lätt att driva företag. Här finns kreativitet, naturtillgångar och kompetens. Samarbetskluster och tillväxttro.

Skellefteå ska kännetecknas av ett expansivt, kreativt och branschledande näringsliv och en bred och växande arbetsmarknad, där nya företag och verksamheter etableras och där befintliga växer. Utvecklingen stöds genom ett näringslivsfrämjande arbete där både spets och bredd stimuleras, vårt främsta uppdrag är att finnas för dig och ditt företag!

Ta hjälp av företagslotsen

Företagslotsen samlar kommunala representanter så att du vid samma tillfälle får träffa alla de personer som du har frågor till eller vill ha råd av. Det kan handla om tillstånd, regler, mark, lokaler eller finansiering.

Boka lotsen genom att skicka ett mail till näringslivskoordinator Roland Eriksson på roland.eriksson@skelleftea.se

Stöd för dig som vill utvecklas

När du inte vet vilken väg du ska ta, ta stöd av de som har särskild erfarenhet. Här finns mer information om olika typer av stöd som finns för dig som ska ta företaget till nästa nivå!

Följ oss på sociala medier!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 december 2021

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.