Kom som du är – i Skellefteå finns jobben

Är du arbetslös och beredd att testa något nytt? Projekten Relocate och React EU Relocate skapar möjligheter för fler att flytta till Skellefteå för att jobba, bo och leva. Jobben finns på många håll – inom industrin, i servicenäringarna, inom vård, skola och omsorg. I Skellefteå är det också lätt att fylla resten av livet med spännande innehåll. Det är nära till det mesta. Upplevelser. Natur. En sprakande stad och levande landsbygder. Någonstans att leva på riktigt.

Klicka på länkarna nedan och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.

Tips och råd till medflyttare

Vi jobbar för att hela din familj ska komma på plats i Skellefteå. Det gäller även om du har en nära vän som vill flytta hit och bo med dig. De får vägledning till möjliga jobb, utbildningar och fritidsaktiviteter.

Ett tips är att gå webbkursen Insight Skellefteå för att lära er mer om Skellefteå som plats att jobba, bo och leva på. Läs mer under "Lär känna Skellefteå".

Vi har också ett samarbete med lokala bemanningsföretag som arbetar för att hitta en matchning mellan medföljande och Skellefteås arbetsgivare.

Klicka här för att registrera CV Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Lär känna Skellefteå

Att flytta från en plats till en annan kan innebära en stor förändring. Genom webbkursen Insight Skellefteå får du en enkel introduktion till Skellefteå och vad du kan förvänta dig här. Du går kursen via mobil, läsplatta eller dator och på den plats och tid det passar dig.

Se en introduktionsfilm här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så är det att jobba och bo i Skellefteå

Lediga jobb i Skellefteå

Här har vi samlat tips och användbara länkar som hjälper dig att hitta arbete i Skellefteå. Klicka på länken nedan och kolla in vilka jobb som ligger ute just nu. Kanske hittar du drömjobbet redan idag?

Flytta hit

I Skellefteå är hela familjen välkommen och alla kan få stöd vid en flytt. Klicka på länken nedan för information om bostäder, fritid, utbildning, karriär och familjeliv. Ni får dessutom många bra tips på vad ni bör tänka på inför och efter flytten.

Logotyp Region Västerbotten
Logotyp Skellefteå kommun
Logotyp Northvolt
Logotyp Arbetsförmedlingen
EU-flaggan

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 januari 2023

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.