Information inför säsongen 2023

Tack för säsongen 2022. Mer information om säsongen 2023 kommer inom kort.

Kontrakten kommer att skickas ut på mail under januari månad.
Den första vardagen i februari börjar vi ta emot nya anmälningar från dig som inte har säsongsplats. Ring oss gärna så berättar vi mer.

Hyresperiod

Mer information kommer inom kort.

Vid ankomsten

Vill vi att du checkar in i receptionen vid din ankomst, så du får dina passerkort till bommen och servicebyggnaderna. Många gånger är det också en hel del information vi behöver ge dig som skiljer sig från andra gäster. Om du väljer att komma i anslutning till säsongsperioden så betalar du 100 SEK/natt oavsett om du bor i vagnen eller lämnar den.

Tvätt

Som säsongsgäst kan du köpa 10-kort för 300 SEK.

Camping Key Europe

Ditt campingkort är numera digitalt. Ladda gärna ner appen innan ankomst, så uppdaterar vi till ett premiumkort vid incheckning. Premiumkortet ingår för dig som säsongsgäst.

Säsongsträffar

Inga datum för säsongsträffar 2023 är satta ännu. Du är självklart alltid välkommen in till receptionen med dina synpunkter eller önskemål.

Om du väljer att åka tidigare

Om platsen lämnas tom ska detta alltid meddelas i receptionen och meddela även eventuell ny ankomstdag. Under din frånvaro har vi rätt att hyra ut din plats till annan gäst. Återbetalning sker inte om du väljer att avflytta före hyresperiodens utgång, inte heller om du temporärt lämnar tomten tom.

Miljön är viktig för oss

På Skellefteå Camping. Vi sorterar vitt och grönt glas, papper, kartong, plast, pant, batterier och metall.

Elsäkerhet

Anslutningskabeln mellan stolpen och husvagnen ska vara CE godkänd och ska ha en ledarea av 2,5mm2 och inte överstiga 20 meters längd. Alla maskiner eller anordningar som används i förtältet ska vara anpassade och godkända för utomhusbruk. All elförbrukning ska gå över brytsäkringen som finns i husvagnen.

Vid avresan

Vill vi att du checkar ut i receptionen och lämnar in passerkort och eventuella tvättkort när du åker.

Platsen

Ska lämnas precis som den såg ut när du kom, alltså nyklippt. Detta gäller även under tiden du bor. Gräsklippare finns att låna. Om du åker mitt i säsongen måste du kontakta vaktmästare så tar vi hand om trätrallen. Kom in till receptionen för att hämta lappar märkta med din plats och ditt telefonnummer som du kan fästa på trallen. Lämna inte kvar cyklar, möbler, grillar etc på platsen och observera att vi inte ansvarar för de grejer som lämnats kvar hos oss!

Prisdifferentiering av platser

År 2015 började vi med prisdifferentiering på hela campingområdet, detta för att det ska bli mer rättvist utifrån platsernas storlek. Alla platser från 130 m2 är så kallade stora platser och kostar därför 50sek extra per natt och säsongspriset beräknas på 36 dygn

Trivsel och ordning

För camping gäller Camping Key Europe

Trätrall

Du kan inte lämna kvar någonting på din tomt om du inte köpt till vinteruppställning enligt nedan.
Vi kan erbjuda förvaring om du själv packar din trall på en pall och surrar lasten ordentligt så att vi lätt kan flytta den. Pallen ska vara väl märkt så att vi till sommaren 2023 kan ställa tillbaka den på din plats innan du kommer.

Vinteruppställning

Du har möjlighet att köpa vinteruppställning i tillägg och får då lämna vagnen och trallen hela året på din plats. Du har då möjlighet att nyttja vagnen vintertid och betalar då ordinarie dygnspris för den tid som du bor. Detta gäller inte alla platser, kontakta receptionen för mer information.
Har du önskemål om att boka vinteruppställning så har du möjlighet att byta din säsongsplats till någon av platserna ovan.
Servicebyggnad 6 är stängd under vintern och då hänvisar vi till servicebyggnad 1. Vi kommer att ploga vägarna på Terrassen men inte på Slingan eftersom skidspåren går fram i det området. Vi ansvarar inte för plogning inne på din campingplats.
Beslutet kommer att gälla 1 år i taget eftersom det kan komma arrangemang som kräver hela campingytan. Kostnaden för detta är 4000 SEK och betalas i samband med kontraktsskrivning.

Vinterlagring

Om du vill lämna kvar vagnen för vinterlagring måste du teckna ett avtal med oss. Då kommer behöver du också plocka ihop din trall. Kostnaden för att lämna vagnen är 3000 SEK och betalas i samband med kontraktsskrivning för vinterförvaring.

Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Du som tecknar vinterlagring måste alltid hämta och lämna din vagn till och från vinteruppställningen själv.
Man får inte sätta upp ett förråd på sin plats, gäller hela året!

Priser camping 2023

Priserna är angivna per natt och i svenska kronor.

Vi reserverar oss för prisändringar vid evenemang.

Priser för de olika säsongerna

Husvagn
och husbil

vecka 41-17

vecka 18-24

vecka
25-27
31-32

vecka 28-30

vecka
33-40

Plats
inkl. el

250 kr

290 kr

400 kr

450 kr

290 kr

Stor plats inkl. el

250 kr

290 kr

460 kr

495 kr

290 kr

Vidden
inkl. el


290 kr

390 kr

425 kr

290 kr

Lyxcamping Stenbrottet1100 kr

1450 kr


Tält utan el

220 kr

220 kr

240 kr

295 kr

220 kr

Tält
med el

220 kr

260 kr

310 kr

375 kr

260 kr

Säsongscamping

Priser för säsongscamping

Plats

Pris

Campingplats med el

14 350 kr

Campingplats med el (Backen, Slätten, Vidden och Hyllan)

13 150 kr

Stor campingplats med el

16 150 kr

Skaffa, eller läs mer om Camping Key Europe (Länk till annan webbplats)