Bra med snö och behagliga vintertemperaturer - det är kännetecknande för vinterhalvåret hos oss. Här hittar du de perfekta yttre förutsättningarna för alla möjliga vinteraktiviteter - eller vad sägs om både slalombacke och längdskidspår precis runt knuten!

Utförsåkning

Direkt utanför dörren
har du Vitbergsområdet med fenomenala träningsmöjligheter och funpark med hopp och rails för skidor och bräda. Backen har två liftar med två nedfarter. Så fort temperaturen sjunker startar snökanonerna.
Liftkort köper du hos oss i receptionen och vill du ge bort ett presentkort köper du också det hos oss.
Vill du veta mer om öppettider och priser gällande backen så går du in på sidan Vitbergsbacken Länk till annan webbplats..

 

Direkt utanför dörren
hittar du också skidspår i världsklass både med och utan elbelysning.
Finslipa tekniken redan innan säsongen kommit igång för så fort temperaturen sjunker startar snökanonerna och konstspåret på 1,5 km kommer igång.
Hårda tävlingsspår som håller internationell tävlingsklass, men även skidspår för motionären.
Samtliga spår prepareras för både fri och klassisk stil.
Här är en länk till Skellefteå kommuns spårinfo Länk till annan webbplats. och här till Skellefteå Skidklubbs hemsida,(nytt fönster) Länk till annan webbplats. som också finns på området.

Nära campingen ligger Eddahallen, en modern bad- och friskvårdsanläggning med stor motionsbassäng, familjedel för dom mellanstora med hopp, klättring och vågor samt ett litet badlandskap för dom minsta. Relaxavdelning med kall & varm källa och olika bastutyper i avkopplande miljö. Gym med konditionsdel, gruppträning i fina lokaler i anslutning till badet.

 

Pimpelfiske är möjligt i kommunens sjöar.

 

Skellefteå Kraft Arena

Skellefteå Kraft Arena är en modern hockey och- evenemangsarena med restaurang, sportbar, loger och konferensrum. Förutom Skellefteå AIK:s hockeymatcher är det här som det största arrangemangen i kommunen äger rum. Här finns även kombihallen med klättervägg, friidrott, armbrytning, äventyrsskola för barn och en massa annat.

Skellefteå Curling har också tre banor som går att hyra.

Tennis

Bara ett stenkast från campingen hittar du Skellefteå Tennis med både inom- och utomhusbanor.

Boka tennisbana gör du på Tennishallens webbsida.

Padel

I anslutning till campingen hittar du också Skellefteå Padelcenter.
Du kan läsa mer eller boka direkt via deras hemsida.

 

Norrvalla

Nästan lika nära ligger Norrvalla, en komplett idrottsarena, där man skräddarsyr lösningar för klubbar och träningsläger.