Platschef – hållbar produktion

KYH

Jobbar du inom byggsektorn och är redo att ta nästa steg i karriären? Axla rollen som platschef och lär dig leda byggprojekt till framgång utifrån hållbar produktion.

Som platschef ansvarar du för byggprojektets kvalitet, arbetsmiljö, tidsplan och ekonomi. Du ser till att byggprojektet följer de lagar och avtal som gäller. Du som chef har även fullt personalansvar och det krävs att du kan lösa eventuella konflikter och använder ett individanpassat ledarskap under arbetets gång.

I din roll som platschef har du med andra ord koll på byggprojektets administrativa och praktiska arbetsuppgifter och tar fram anbudsunderlag utifrån lagstiftning samt ekonomiska och hållbara kriterier. Du upprättar även arbetsmiljöplaner, bedömer arbetsmiljörisker och anpassar lämpliga lösningar genom att använda dig av digitala verktyg och modern teknik.

För att kunna söka YH-utbildningen till platschef behöver du ha jobbat 3 år heltid inom bygg- och anläggningsbranschen.

Kategori:
Vård och samhälle
Utbildningstyp:
Yrkeshögskola
Utbildningsform:
Platsbunden
Utbildningens längd:
1 år, 240 Yh p
Studietakt:
100%
Startdatum:
26 augusti 2024
Sista ansökningsdatum:
Datum saknas

Kostnadsfri och CSN-berättigad
Det kostar inget att gå utbildningen men eventuella utgifter för läroböcker kan förekomma. Utbildning berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämnden (CSN).

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 juni 2024