Stipendier

Skellefteå är en plats där kreativitet och innovativa tankar ges stort utrymme att utvecklas. Att växa upp i en miljö där goda idéer uppskattas har lagt grunden för många framgångsrika entreprenörer och världskända företag.

Skellefteå är idag en modern och snabbväxande region som attraherar talangfulla människor från hela världen. Skellefteå har genom åren förändrats men förmågan att ge idéerna plats är fortfarande grunden i näringslivets framgångar och starka samverkan.

På Campus Skellefteå gillar vi idéer och samarbete. Flera företag har utvecklats genom studentarbeten som tagit steget in i näringslivet.

Ett antal stipendier delas ut för att uppmuntra kreativitet och genomtänkta idéer. För de som har utvecklade affärsidéer ges andra möjligheter till affärsutveckling och företagande.

Stiftelsen Rönnbäret

Stiftelsen Rönnbäret verkar för utveckling av forskning och högskoleutbildning i Skellefteå genom att dela ut medel motsvarande avkastningen av stiftelsekapitalet till privatpersoner eller organisationer som främjar stiftelsens ändamål. Stiftelsens styrelse består av ledamöter från Skellefteås kommunstyrelse samt representant för Swedbank i Skellefteå. Läs mer om Stiftelsen Rönnbärets forskningsstipendier här.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
26 oktober 2021