Umeå universitet

Umeå universitet

På Campus Skellefteå finns också Umeå universitet med program och kurser. Campus Skellefteå har ett samarbete med Humanistiska fakulteten vid Umeå universitet och kan på så sätt kunna erbjuda en rad kurser på distans med extra stöd via Campus Skellefteå.

På Campus Skellefteå finns Umeå Universitet. Här kan du se deras aktuella universitetsprogram och kurser som de erbjuder i Skellefteå. Här finns också ett kliniskt träningscenter (KTC) på Skellefteå lasarett. På KTC bedrivs lärarledd undervisning för studenter vid Sjuksköterskeprogrammet samt olika yrkeskategorier som är anställda vid Region Västerbotten.

KTC Skellefteå Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Processoperatör, 120 hp, distans Länk till annan webbplats.
Du har också nätbaserad kontakt med lärare och kurskamrater för gruppdiskussioner och frågor. Ett nära samarbete med företag i regionen gör att du lär dig mycket om yrket och får goda chanser till praktik, sommarjobb, traineeplats och jobb efter examen. Här kan du som studerar i Skellefteå få hjälp och stöd i studierna via Studentcentrum för högre utbildning

Sjuksköterskeprogrammet 180 hp Länk till annan webbplats.
Sjuksköterskeprogrammet på Umeå universitet ges i Skellefteå som distansutbildning och i Umeå som campusutbildning. Här kan du som studerar i Skellefteå få hjälp och stöd i studierna via Studentcentrum för högre utbildning

Skellefteå Berättarnas stad. Campus Skellefteå har inlett ett samarbete med Humanistiska fakulteten vid Umeå universitet, som erbjuder en rad program på distans.

Kurser Humaniora Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
31 augusti 2023