Möjligheterna med Skellefteå

Vi förstår att det kan vara en stor apparat att flytta till en ny ort med allt vad det innebär – men lugn, det finns hjälp att få! Här har vi sammanställt några värdefulla länkar med bra tips inför flytt och jobbsökande. Här lär du helt enkelt känna Skellefteå lite bättre.

Det finns tillfällen när man alltid vill prata med en människa och inte en datorstyrd telefonröst – som inför en flytt. Hos inflyttarservice finns ett antal Skellefteå-experter till för dig, 10 timmar om dygnet, varje vardag. Och kom ihåg, det finns inga dumma frågor att ställa!

Relocation Guide är ett skräddarsytt verktyg för inflyttare. Svara på några enkla frågor och ladda sedan ner en checklista som kommer att förenkla flytten till Skellefteå.

Genom webbkursen Insight Skellefteå får du en enkel introduktion till Skellefteå och hur det är att leva här. Du går kursen via mobil, läsplatta eller dator och på den plats och tid det passar dig.

Och avslutningsvis vill vi tipsa dig om en webbsida med samlad information om lediga jobb i Skellefteå.

Vi står bakom Relocate

Den samhällsförändring som sker är så stor att Skellefteå behöver rekrytera från andra delar av landet. Av den anledningen sökte Arbetsförmedlingen, Region Västerbotten, Northvolt och Skellefteå kommun pengar från EU och Europeiska Socialfonden för att ta fram nya sätt som gör det enklare för de som är utan arbete att flytta till Skellefteå för att arbeta och bo.

Logotyp Region Västerbotten
Logotyp Skellefteå kommun
Logotyp Northvolt
Logotyp Arbetsförmedlingen
EU-flaggan
Logotyp Region Västerbotten
Logotyp Skellefteå kommun
Logotyp Northvolt
Logotyp Arbetsförmedlingen
EU-flaggan