Erbjudanden för företag

Arbeta ostört så mycket ni kan och vill. Ta en paus och njut lite till. Det går som en dans, ja att ställa till med strålande konferens.

Rum för konferensen, kickoffen och personalsammankomsten

Komplett med fyrstjärnigt boende. Nära shopping, kultur, sport, spa och nöje. I vinter är det läge för hela företaget att umgås, trivas och ha roligt tillsammans.

Oemotståndligt året runt. Skellefteå Camping är mer än en camping. Generösa boende-erbjudanden och aktiviteter för hela personalstyrkan. Slappna av i mysiga stugor och rum. Fokusera på dagens agenda. Fyll den välförtjänta pausen med puls.

Helrenoverade konferensutrymmen för 10 upp till 40 deltagare finns på campingområdet i direkt anslutning till stugorna. För större grupper har intilliggande Folkparken fullt utrustade möteslokaler. Här finns också restaurang och irländsk pub.

Event

Vi hjälper gärna till att förbereda och arrangera, t ex tävlingar, lekar och frågesporter. Lika gärna ger vi förslag på andra aktiviteter och skräddarsyr paket efter gruppens önskemål.

Puls i pausen

Samla gänget eller ladda batterierna var för sig. Gå på bio, teater, hockey, spa, shoppingrunda. Testa tennis, padel, cykling, curling och den lokala maten. Skellefteå har mycket att erbjuda i kultur, sport och nöjesväg.

Surfa trådlöst och helt gratis

Kolla e-post, läs lokala nyheter, håll kontakten med familj och vänner. Andra bekvämligheter som ingår är dusch och bastu. Det och mer i våra sex fräscha serviceanläggningar.

Välkommen hit. Och tillbaka. Det bästa betyget vi kan få är när våra gäster besöker oss igen. Därför lägger vi mycket kraft på service, gästfrihet och att hålla anläggningen i topptrim.
Kombinera nytta med nöje och planera in en sammankomst i vinter. Vi hjälper till med det praktiska, t ex lekar, tävlingar och biljetter till evenemang. Välkommen!