Senaste nytt

Senaste nytt

Stuga

Sommarkampanj

På citynära Skellefteå Camping finns allt du kan önska dig, bara ett stenkast bort. Vår fyrstjärniga camping och våra moderna stugor erbjuder ett bekvämt boende året runt. Här kan du välja om du vill bada, löpträna eller promenera ner på stan. Passa på att boka årets semester med 10 % rabatt, boka senast 31 juli och använd rabattkod SOMMAR24 för bokningar online‍

Stuga

Vi bygger nya stugor!

Under 2024 och 2025 bygger vi 18 nya stugor i sydöstra delen av vårt campingområde. Det är för att möta det växande behovet av både gästnätter och bostäder i Skellefteå kommun.

De nya stugorna liknar Strandvillorna på Byske Havsbad, liksom den på bilden. Våra nya stugor kommer få mörkbrun fasad med tillhörande uteplats. Alla stugor har två sovrum, badrum med tvättmaskin och fullt utrustat kök. Två av stugorna är handikappanpassade.

Arbetet påbörjades första maj med att flytta sex befintliga stugor till tältplatserna 622-626.

För att underlätta för byggprocessen har vi skapat en ny infart till byggområdet. Det kan medföra viss störning på det avgränsade området under dagtid, med undantag på fyra veckor i juli då byggarbetsplatser har semesteruppehåll.

Vi tackar för din förståelse under denna tid och hoppas du är lika exalterade som oss för detta nya område på vår camping.

Information

Information

Utforska

Utforska

VX

Västerbotten Experience

Skellefteå Camping är en Västerbotten Experience. Det betyder att det erbjuds genuina upplevelser av Västerbottens kultur och natur när du besöker oss, med västerbottnisk livsstil och gästvänlighet i fokus. Som en Västerbotten Experience bygger vår verksamhet på hållbarhet med avstamp i Global Sustainable Tourism Councils (GSTC) kriterier.

Skellefteå camping på Facebook

Skellefteå camping på Facebook