Här hittar du erbjudande under julhelgen och vinterpaket för dig som gillar åkning på både längden och utför. Vi har något som passar för alla.

Ta ett kliv ut från vardagen och bo en helg hos oss, kombinera längdskidåkning i spår av världsklass och avsluta med en avkopplade stund i relaxen.

Unna dig en lång och mysig helg i en av våra hotellstugor eller våra nya stugor med två sovrum. I stugan finns dusch, wc och pentry/kök. (allrum med soffa i den större stugan)

På området finns längdskidspår som erbjuder både enklare lättåkta spår för dig som är nybörjare och tuffare och mer kuperade spår för dig som är en van åkare. Samtliga spår prepareras för både fri och klassisk stil.

Relaxen finns i närliggande servicebyggnad och erbjuder en bastu, dusch samt en liten lounge där ni kan umgås, det finns även en dryckeskyl! Du får dessutom med dig några lyxiga spaprodukter att använda dig av.

I paketet ingår också frukostpåse, sänglinnepaket och slutstädning, så du inte behöver tänka på något mer under dagarna än att njuta!

Pris från 2120:- för 2 personer (fre-sön)
Bokning sker i receptionen, via mail eller telefon uppge bokningskod RELAX

Boka en weekend hos oss till halva priset och få två liftkort till Vitbergsbacken!

När du bokar en helg under perioden 27 december-19 mars så bjuder vi på ena natten samt två dagkort till skidbacken, upplev bekvämligheten i att ha liften utanför dörren och samtidigt bara vara fem minuter bort från centrum där du bland annat hittar shopping, restauranger och evenemang på SARA kulturhus. Boende i stuga med dusch, wc och pentry/kök. Ingår gör också sänglinnepaket, slutstädning och frukostpåse.

Pris från: 1920:- för 2 personer (fre-sön)
Bokning sker i receptionen, via mail eller telefon, uppge bokningskod BACKE

Blir det trångt hemma med släkten som kommer på besök, hyr en stuga hos oss under jul. Eller varför inte fira jul allihop hos oss på campingen, vi har boende både små och stora sällskap. Mellan 20-28 december får du gratis sänglinne till stugan.

Bokning i receptionen, via mail eller telefon, uppge bokningskod JUL