F-huset

T2 College i Skellefteå erbjuder industriutbildningar i nya specialdesignade utbildningslokaler på Campus Skellefteå. Här möts studenter och näringsliv för ett innovativt och verklighetsnära lärande.

F-huset

  • Trä- och teknikarenan
  • T2 College

T2 College är en industriutbildning i Skellefteå där regionens industriföretag och gymnasiekontoret gör en gemensam satsning för framtiden. Eleverna på utbildningen kommer att få lära sig hantera manuella maskiner och större styrda produktionsmaskiner, till exempel kommer de att få bearbeta olika material och läsa ritningar för att därefter tillverka produkter på ett säkert och miljömedvetet sätt.

En utbildning på T2 College gör dig attraktiv på arbetsmarknaden, både här hemma och runt om i världen, och samtidigt ger dig alla möjligheter att läsa vidare om du vill det. För trä- och industriteknik är en framtidsbransch, och genom T2 College får du direktkontakt med en rad världsledande företag genom praktik, sommarjobb och sedan anställning. Utbildningen är förlagd på två platser i Skellefteå, den teoretiska delen på Balderskolan och praktiska på den nybyggda Arenan på campusområdet.

T2 College Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
22 september 2023