Campusområdet

Parkering på Campus

På Campusområdet finns flera olika parkeringsplatser med lite olika förutsättningar och regler. Utöver det finns Parkeringshuset Renen, längs med E4:an med grön fasad, ligger på norra sidan om älven, en kort promenad från Campus.

  • Ett parkeringshus som är öppet 06.00-20.00 och har 84 platser. Betalningen görs via parkeringsautomaten eller i någon av parkeringsapparna (en skylt finns uppsatt om vilka som gäller). I appen Skepark är det möjligt att köpa ett månadsabonnemang.
  • Allmänna parkeringsplatser med avgift, varav tre platser för rörelsehindrade och fyra platser med laddstolpar.
  • Platser för Skellefteå kommuns personal med motorvärmarstolpar som går att hyra årsvis för 4 140 kr eller månadsvis för 355 kr. I mån av plats är det möjligt även för andra som jobbar på Campus att hyra en plats. Mejla då till parkeringsverksamheten@skelleftea.se

Så här gör du om du måste hämta ut bilen och p-huset har hunnit stänga

Om du behöver ta dig in efter stängningstid ska du ringa bevakningsföretaget på 010-210 90 00 och ange ditt registreringsnummer till operatören. Om bevakningsföretaget gör en insats får du betala en kostnad, för närvarande 1 200 kr, via Swish direkt till dem.

Har du däremot ett långtidsabonnemang kan du hämta ett passerkort i Skellefteå kommuns kundtjänst i Stadshuset på Trädgårdsgatan 6 i centrala Skellefteå, som gör att du kan hämta och parkera bilen även när parkeringshuset är stängt.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
25 september 2023