Att vara student i Skellefteå har många fördelar. Här hinner vi mer utan att behöva skruva upp tempot. Ett naturskönt campus mitt i Skellefteå med närheten till land, hav och berg. Här finns förutsättningarna att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar. Både vad gäller karriär, familjeliv och det du tycker om att göra på fritiden.

 Hjälp oss på Campus att bli ännu vassare – det kan löna sig!

Vi tycker att din åsikt är viktig och för att kunna förfina vårt erbjudande behöver vi veta vad du tycker om att studera på Campus Skellefteå. Genom att svara på den här digitala enkäten deltar du i utlottningen av ett Skellefteå-presentkort värt 500 kronor!

Enkäten tar inte mer än 5 minuter att besvara.

Tack för din hjälp!

Skapa din egen framtid

Det är nu det händer. Hela världens blickar är vända mot Skellefteå. Vi har gått från periferi till centrum, och befinner oss i hjärtat av landets mest expansiva region. Istället för att komma ikapp är vi nu i ett läge där vi både kan och vill leda.

Du har många olika möjligheter att utvecklas i Skellefteå. Vi har en branschbredd och ett utbud på utbildningar och möjligheter som är större än någonsin. På Campus Skellefteå erbjuds universitetsprogram och kurser via Luleå tekniska universitet och Umeå universitet. Yrkeshögskolan erbjuder fler möjligheter än någonsin och här är du välkommen oavsett om du studerar på distans eller på annan ort. Kanske vill du delta i en studiegrupp eller göra dina tentor här.

I Skellefteå växer den nya industrin fram. Det handlar om att ta vara på tillgångarna vi har idag när vi möter det digitaliserade samhällets behov imorgon. I Skellefteå skapar robotisering och hållbara energikällor nya möjligheter för traditionell industri att konkurrera globalt. Tack vare spelutveckling inom VR och AR växer nya företag och tjänster fram för både människa och industri. Levande material blir stommen i hållbara, intelligenta byggnader. Spännande är bara förnamnet.