Studentboende med bostadsgaranti

Många oroar sig för hur de ska bo under studietiden. Eftersom vi är medvetna om hur viktigt boendet är när man studerar så erbjudes alla som studerar en högre utbildning på Campus Skellefteå en studentbostad via bostadsgarantin.

Skebo har en unik bostadsgaranti som gäller dig som blivit antagen vid Luleå tekniska universitet och Umeå Universitet, eller annan eftergymnasial utbildning på Campus Skellefteå som är minst 18 veckor lång. Du behöver bara folkbokföra dig i Skellefteå. Om du inte redan gjort detta så gör du en tillfällig flyttanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo nära

Skebo har studentbostäder, alla med gångavstånd Campus Skellefteå och centrum. De flesta studentrummen är möblerade och självklart ingår bredband, värme och vatten i den fasta och låga månadshyran. Du kommer att häpna över hur mycket du får över till annat. Välkommen till en härlig studietid!

Här hittar du all information gällande studentbostäderna Länk till annan webbplats.

Vill du se mer om vilka möjligheter du har att hyra bostad i Skellefteå så kika in på länken nedan.

Hyra Bostad i Skellefteå

Det är lätt att trivas i Skellefteå, Välkommen!

Se studentbostäderna

Häng med Jonathan på en rundvandring på Campusområdet och kika in i några av studentbostäderna. Just nu finns även studentbostäder mitt på campusområdet. Vi återkommer till dom.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
25 november 2021

Hittar du inte vad du söker?

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.