Passerkort som öppnar dörrar

Passerkort kan alla ansöka om, student eller inte student. Ditt passerkort ger tillgång till våra faciliteter, som tex Campushallen, Campusbiblioteket, Studierum, möteslokaler mm. Notera att användarkonto behövs för tillgång till datorsystem.

Alla som fyllt 18 år har möjlighet att skaffa passerkort och därmed kunna använda Campusbiblioteket under Meröppet alla dagar (ej juli månad) kl 06.00 - 22.00.

Passerkortet är gratis men om du tappar bort eller skadar det betalar du med Swish 100 kr för ett nytt kort.

Om du redan har ett studentkort

Gå till Campus Helpdesk för att skriva avtal och få kortet aktiverat. Det gäller Högskole- och universitetsstudenter, YH-elever och allmänhet samt Vux- och SFI-elever.

Om du saknar passerkort - ansök här


Jag är inte student men önskar passerkort

Viktig information

Kom ihåg att dra ditt passerkort varje gång du går in i biblioteket. Det ska du göra för att trygga din och andras säkerhet samt för att vi ska få rätt statistik över hur många som använder biblioteket när det är "stängt". Det är viktigt för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda Meröppet. Släpp inte in någon annan, oavsett om personen har ett eget passerkort eller inte! Alla besök loggas.

Meröppet innebär att du som har ett passerkort kan använda biblioteket utöver ordinarie öppettider, dvs även när det är stängt. Du kan söka, låna, återlämna böcker i vår maskin. Ingen personal finns på plats.

Vid mindre allvarliga problem (slut på toapapper, bok saknas osv), kontakta oss via e-post skelleftealibrary@ltu.se. Vi åtgärdar problemet när bibliotekspersonal finns på plats.

Är självservicemaskinen ur funktion?
Lån: vänta med att låna hem boken till en annan dag. Återlämning: lägg boken i återlämningslådan (utan att avregistrera den).

Vid akuta ärenden kring fastigheten, ring Skellefteå kommun: tel. 0910-73 50 00.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 april 2024