Köpa bostad

I Skellefteå finns stora möjligheter för dig att uppfylla dina drömmar om ett attraktivt boende. Havsnära, skogsnära eller stadsnära? Vare sig du föredrar att bo naturskönt och lantligt eller riktigt centralt finns ett utbud för alla smaker!

Mäklare

Rikstäckande bostadssajter

Skellefteå kommun försöker visa en fullständig förteckning av företag, när vi listar dem på här. Vi gör inget urval. Om ditt företag borde finnas med på den här sidan men inte gör det, kontakta oss på inflyttare@skelleftea.se.

Webbplatsen Välkommen hit!

Funderar du på att flytta till Skellefteå? Kolla in vår digitala tjänst där du kan spana in och jämföra olika orter och områden.

Tre personer sitter och fikar vid en brasa uppe på ett berg. I bakgrunden utsikt över Skellefteå.

Skellefteå växer

Skellefteå växer

Stadsbilden förändras varje dag med nya huskroppar som reser sig. Näringsliv, privatpersoner, allmännytta och kommun hjälps åt att bidra till den största byggboom vi har upplevt i Skellefteå på över 20 år. På Skellefteå växer kan du läsa mer om aktuella projekt, tex förskolor, bostäder och utemiljöer.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 maj 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.