Distansstudent boende i Skellefteå

Som distansstudent kan du ta del av olika former av stöd och trevligheter. Förutom Campus Skellefteås egna servicefunktioner dit du som distansstudent är välkommen vilket universitet eller Yh du än studerar vid, så finns Umeå universitet studentservice samt Luleå tekniska universitet Studenttorg på Campus Skellefteå för dig som har valt något av dessa två.

Det finns ett ökat behov av att studera på egna villkor. Att få vara i sin hemmiljö och studera det man vill utan att göra avkall på sin tid. Kombinera kompetensutveckling och jobba samtidigt eller kombinera kurser individuellt. Men du är också välkommen till Campus för att plugga, skriva tenta, dricka kaffe, besöka biblioteket, delta på event och mycket mer. Välkommen!

Häng med på en tur! Service för distansstudenter

Det finns ett ökat behov av att studera på egna villkor. Att få vara i sin hemmiljö och studera det man vill utan att göra avkall på sin tid. Kombinera kompetensutveckling och jobba samtidigt eller kombinera kurser individuellt. Via Campus Studentservice får information, vägledning och stöd i ditt lärande. Som studerande har du tillgång till bibliotek, grupprum, datorer, videokonferens, trådlöst internet och kopiering. Här kan du även göra din tentamen. Välkommen!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
20 februari 2024