Distansstudent boende i Skellefteå

Som distansstudent kan du ta del av olika former av stöd och trevligheter. Förutom Campus Skellefteås egna servicefunktioner dit du som distansstudent är välkommen vilket universitet eller Yh du än studerar vid, så finns Umeå universitet studentservice samt Luleå tekniska universitet Studenttorg på Campus Skellefteå för dig som har valt något av dessa två.

Det finns ett ökat behov av att studera på egna villkor. Att få vara i sin hemmiljö och studera det man vill utan att göra avkall på sin tid. Kombinera kompetensutveckling och jobba samtidigt eller kombinera kurser individuellt. Men du är också välkommen till Campus för att plugga, skriva tenta, dricka, kaffe, besöka biblioteket, vara med på event och mycket mer. Välkommen!

Häng med på en tur! Service för distansstudenter

Det finns ett ökat behov av att studera på egna villkor. Att få vara i sin hemmiljö och studera det man vill utan att göra avkall på sin tid. Kombinera kompetensutveckling och jobba samtidigt eller kombinera kurser individuellt. Via Campus Studentservice får information, vägledning och stöd i ditt lärande. Som studerande har du tillgång till bibliotek, grupprum, datorer, videokonferens, trådlöst internet och kopiering. Här kan du även göra din tentamen. Välkommen!

Studentliv

Event och trevligheter

Trevligt på Campusområdet och nära till city med allt från små lokala arrangemang till stora konserter och sportevenemang.

Studentliv

Nätverk

Att studera på distans kan vara utmanande. Anmäl intresse för att nätverka med andra distansare för en roligare studietid.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
31 oktober 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.