Kompetensförsörjning

Karriärguiden förmedlar talanger till arbetsgivare

Nu lanseras kampanjen "Förlåt för alla jobb" i södra Sverige och de norra Universitetsorterna. Kampanjen är en av de aktiviteter som Skellefteå kommun genomför som kommer generera kontakter som är intresserade av jobb och flytt till Skellefteå. Dessa kontakter vill vi förmedla till ert företag/organisation via vår Karriärguide så att ni kan anställa dem!

För att ta emot talanger behöver ni:

  1. Fylla i denna korta enkät kring ert företag/organisations rekryteringsbehov (endast 3 frågor) Fyll i enkäten här! Länk till annan webbplats.
  2. Registrera er med gratis användare på Minddig (Minddig är en gemensam marknadsföringskanal för kompetensförsörjningen i norra Sverige.), klicka här för registrering Länk till annan webbplats. eller se mer information här , 937.5 kB.

  3. När jobbcoachen börjat förmedla kontakter via Minddig: Agera på de kontakter ni får skickade till er med åtminstone ett "Tack för visat intresse". (I Minddig kan ni även skicka vidare talanger till andra företag vilket vi uppmuntrar.) Tillsammans fixar vi kompetensförsörjningen!

 

 

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 maj 2024