Guide till kommunens webbplatser

Skellefteå kommun har flera webbplatser med information som du kan ha nytta av i ditt uppdrag. Till exempel när du letar information eller vill ha djupare förståelse för kommunens verksamheter och organisation.

Politikerportalen

Just nu befinner du dig på en webbplats som kallas Politikerportalen. Här samlar vi information, länkar och dokument i syfte att underlätta för dig som är förtroendevald att komma in i och utföra ditt uppdrag. Politikerportalen är startsida i surfplattorna som förtroendevalda får låna.

Använd följande adress för att komma till Politikerportalen från en privat mobil, surfplatta eller dator: www.skelleftea.se/politikerportalen Länk till annan webbplats.

Invånarwebben

Skellefteå kommuns officiella webbplats har adressen www.skelleftea.se. Här finns information för alla som bor och verkar i Skellefteå kommun.

Tips! Läs gärna igenom informationen på Invånarwebben som berör det område som ingår i ditt politiska uppdrag.

Intranätet Insidan

På Intranätet Insidan samlar vi intern information och nyheter för kommunens medarbetare och förtroendevalda. Hitta till Insidan genom att skriva in följande adress i din webbläsare:

Kommunens webbplatser har ofta både en meny som du kan klicka dig fram i samt en sökfunktion. Använd gärna sökfunktionen om du vet vad du söker efter.